Jeugdstimuleringsplan

JSP 2014-2015 Klik hier voor alle voorwaarden en info over het jeugdstimuleringsplan van de regio drenthe

Selectiedagen JSP 2014/2015

TWEE BELANGRIJKE WIJZIGINGEN:
– LEEFTIJD VERHOOGT TOT 21 JAAR
– IEDEREEN MOET WEER SELECTIE RIJDEN

SELECTIEDAG SPRINGEN:
8 September 2014 – Manege Boekweitakkers in Dalerveen

SELECTIEDAG DRESSUUR:
10 September 2014 – Manege de Stroomruiters in Beilen

Regionale Selectiedag JEUGDSTIMULERINGSPLAN KNHS Regio Drenthe

Bij aankomst meld je jezelf aan bij het secretariaat voor de betaling van 5 euro per combinatie. Dit dient vooraf afgehandeld te zijn. Bij voorkeur gepast betalen.
De selectie voor de Regiotrainingen wordt bepaald door de scouts. Tijdens de Regionale Selectiedag wordt niet bekend gemaakt of je bent geselecteerd voor de Talenttrainingen.
Hierover ontvang je na afloop zo spoedig mogelijk bericht.
ALLE KLASSES vanaf L

We hebben met de JSP commissie en trainers om de tafel gezeten en onze gedachten uitgewisseld hoe we verder gingen. Het was de bedoeling om (net als vorig jaar) een schifting te maken tussen de ruiters die zonder selectie door mogen naar volgend seizoen en degene die zich opnieuw moeten selecteren tijdens de selectiedag begin september.

Tijdens deze discussie hebben we verschillende mogelijkheden besproken en besloten OM IEDEREEN opnieuw een selectie te laten rijden. Dit leek iedereen het beste omdat we toch in een snel wisselende jeugdsport zitten, waarbij we erg afhankelijk zijn van ons materiaal.

Enkele voorkomende redenen waardoor het ons goed leek om alles een selectie te laten rijden:

–              Paard/pony verkocht en daardoor ondertussen een nieuwe combinatie gevormd.
–              Het (seizoen) niet gereden met de geselecteerde combinatie.
–              Te veel met wisselende paard/pony’s (soms door blessures) gereden om te beoordelen.
–              Te weinig (soms door blessures) op de lessen aanwezig geweest om te beoordelen.

Alle ruiters kunnen zich weer opnieuw selecteren tijdens de selectiedagen begin september (Springen in Dalerveen of Dressuur in Beilen). Over deze selectiedag en de manier van selecteren staat opwww.paardensportdrenthe.nl  (kopje Jeugdstimuleringt) meer informatie. Als combinatie moet je nog steeds voldoen aan de criteria zoals deze in de reglementen op de site vermeldt staan. Deze mail met informatie zal ook naar alle kringsecretariaten gestuurd worden, met het verzoek om deze verder te verspreiden naar de verenigingen en die kunnen deze mail dan weer doorsturen naar hun leden.

Aanmelden kan door een mail te sturen met daarbij je Naam, Pony/paard-naam, huidige klasse en Combinatienummer via een inschrijfformulier naar: jsp@paardensportdrenthe.nl

Het is de bedoeling dat we in het nieuwe seizoen het aantal lessen weer 12 lessen hebben en dat het bedrag per les 12,50 euro blijft. Wel zal deze selectie uitgebreid worden met een groep voor paarden tot en met de leeftijd van 21 jaar, men moet dan wel L-startgerechtigd zijn.

Als er wijzigingen zijn, zal dit op de regiosite gepubliceerd worden.

Mochten jullie ontdekken dat andere ruiters behoefte hebben aan deze informatie en die niet ontvangen hebben via hun vereniging, schroom niet om deze informatie te delen met de anderen.

Mocht je naar aanleiding van deze mail, of over iets anders nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onderstaande contactpersonen. We zien je aanmelding voor de lessen of de selectiedag(en) met veel plezier tegemoet.

Met vriendelijke groet,

KNHS Regio Drenthe                                                                    JSP Regio Drenthe
Henk Compagner                                                                           Margriet Meijerink
jsp@paardensportdrenthe.nl

FacebookTwitterGoogle+Delen